Bernina Bernette Milan 7

Bernina Bernette milan 7Bernina Bernette Milan 7
0 out of 5

дин.37.900,00

Bernina Bernette Milan 7

 DETALJNI OPIS PROIZVODA POGLEDAJTE U DONJEM DELU STRANICE 

Cena: 37.900,00 RSD
Proizvođač: BERNINA, Švajcarska
Garancija: 3 godine
Dostava: Besplatna dostava kurirskom službom na teritoriji Srbije.

Opis proizvoda

Bernina Bernette Milan 7 spada u visoku klasu mehaničkih šivaćih mašina sa elektronskom regulacijom motora koja sa lakoćom osigurava ujednačenu ubodnu moć igle i savršeno izbalansirane bodove bez obzira na vrstu tkanine i brzinu kojom mašina šije. Dodatni regulator za podešavanje brzine šivenja i tipka za poziciju igle u donjem ili gornjem položaju omogućavaju izuzetnu preciznost štepa i mogućnost finog podešavanja brzine šivenja pri izradi projekata koji traže profesionalnu završnu obradu. Baždarena ubodna ploča i stopica sa zarezima olakšavaju početnicima u šivenju lako praćenje pravca pri štepanju.

Uz pažljivo odabrane bodove za rastegljive materijale lako ćete šiti pletenine i tkanine sa elastinom, prišivati čipku i lastiš. Među dekorativnim bodovima nalaze se i bodovi za aplikaciju tako da će ljubitelji unikatnih detalja i pačvorka lako ostvariti svoje zamisli.

Mogućnost izmene širine i dužine boda dozvoljava brzo i jednostavno prilagođavanje bodova vrsti tkanine i tehnici šivenja. Horizontalni grajfer omogućava tih rad i savršenu zategnutost gornjeg i donjeg konca pri šivenju sa materijalima različite debljine i strukture.

X