Bernina Bernette Milan 3

vertikalni grajfer šivaće mašineVrste bodova namašini za šivenje.
0 out of 5

дин.26.900,00

Bernina Bernette Milan 3

 DETALJNI OPIS PROIZVODA POGLEDAJTE U DONJEM DELU STRANICE 

Cena: 26.900,00 RSD
Proizvođač: BERNINA, Švajcarska
Garancija: 3 godine
Dostava: Besplatna dostava kurirskom službom na teritoriji Srbije.

Opis proizvoda

Bernina Bernette Milan 3 je mehanička mašina za šivenje sa metalnom unutrašnjom konstrukcijom i vertikalnim hvatačem konca širine 5mm. Švajcarska preciznost, izuzetno dobar odnos broja ugrađenih operacija, cene i kvaliteta čine ovaj model odličnim izborom za sve osnovne potrebe u šivenju. Mašina ima ukupno 21 operaciju šivenja među kojima je i automatska izrada rupice za dugme.
Napredne funkcije kao što su dvostepeni podizač stopice, regulator pritiska stopice i prilagodljiva širina i dužina boda daju mogućnost lakog rada na materijalima raznih debljina, struktura i stepena elastičnosti. Uz pažljivo odabrane bodove za rastegljive materijale lako ćete šiti pletenine i tkanine sa elastinom, prišivati čipku i lastiš. Među dekorativnim bodovima nalaze se i bodovi za aplikaciju tako da će ljubitelji unikatnih detalja i pačvorka jednostavno ostvariti svoje zamisli.
Poluga za spuštanje transportnog mehanizma omogućava vez slobodnim hodom, izradu quilt prošivnog boda i prošivanje štep deka i prekrivača.
Komforna radna površina, odlična preglednost funkcija i grafički markeri za sprovođenje konca čine je vrlo jednostavnom za upotrebu.
Jak motor obezbeđuje veliku ubodnu moć i ujednačene bodove.

X